Woodland wreaths (igen)

Da jeg så Meredith MacRitchies super flotte kort med Woodland Wreaths, var jeg sikker på, at jeg måtte lifte det. Jeg har lavet nogle ændringer: andet baggrundspapir, tilføjet de lange grene samt ændret tekstens placering. Alt sammen helt små ændringer, der gør kortet til mit eget.

Det var et kolosalt arbejde at udstanse og stemple alle delene til kransen, men det var altså også rigtig sjovt! Det tog vel omkring en spillefilms længde at lave det her kort (ja, jeg ser film på Netflix, når jeg laver kort).

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Woodland wreaths (igen)

 1. Har lige læst at du har fødselsdag så et stort tillykke og god dag.
  Det er et super fint julekort, igen igen :o)
  Knus Bodil

 2. Jeg kan godt forstå at det må have taget lang tid at lave dette smukke kort. Kan se ovenover at der skal fejres fødselsdag – håber du får en god dag.

 3. Heidi says:

  Jeg kan godt forstå det har taget tid – og du er ikke den eneste der ser film, jeg ser serie når jeg laver Scrap – dejlig afslappende
  Kram Heidi
  Forsinket tillykke med dagen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.