Sættekasserne

Da vi lige var flyttet til Bonn, var jeg i DK på besøg, og her faldt jeg over to store sættekasser hos BoConcept i Lyngby. Jeg var sikker på, at de kunne være i golfen hjem, men jeg tog desværre fejl. Heldigvis kom de til Bonn, og siden da har de været en integreret del af vores indretning. Her på Højen er de særligt vigtige, da der kun er et ganske begrænset antal vindueskarme mm, hvor mit dims ellers kunne stå.

Det er således også med stor glæde, at jeg i dag kunne flytte ind i dem, efter K havde hængt dem op. Jeg har tænkt over, hvor de skulle hænge, siden vi overtog lejligheden, og jeg kom frem til, at det eneste oplagte sted var i stuen til højre for glaspartiet. Og der hænger de nu, hvilket passer rigtig fint i rummet. Hver ting, der kommer på plads, er med til at gøre Højen mere og mere til vores hjem.

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Sættekasserne

  1. Hvor ser de hyller / sættekasser godt ud, også med dine flotte “dimsser” :o)
    Knus Bodil

  2. Charlie says:

    Hvor ser det bragende godt ud – og mange fine ting. Jeg kender virkelig ingen der har sådan en sans for indretning. Glæder mig til at følge i hælene på dig som det skrider frem. =0).

  3. Sine says:

    Hvor ser det bare fedt ud!!! Virkelig lækkert! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.