Nye julestempler

Til trods for at den har stået på flytning hele sensommeren og efteråret, så har jeg haft tid til at bestille nye julestempler hjem. Da årets julestempler fra Papertrey Ink slet ikke var min smag, måtte jeg udvide mine horisonter. Jeg har derfor for første gang købt stempler hos Wplus9, hvilket jeg ikke kommer til at fortryde det mindste, da deres stempler er mindst lige så lækre som PTIs. Derudover har jeg også købt to af Trine Brandt-Lassens julestempelsæt, og også her er jeg godt tilfreds. Jeg har tidligere købt stempler med danske tekster, som jeg bestemt ikke har været imponeret over, men det gælder ikke for Trines stempler.

I dag har der for første gang været lidt tid og ro til at at lege med de nye stempler, og jeg valgt at lifte dette kort i mere traditionelle julefarver. et var alletiders at sidde midt i resterne af vores flytterod og lave lidt kreativt. Men det var i princippet også tiltrængt, for jeg er godt og vel kommet bagud med julekortene. Vi får se, om jeg når i mål alligevel; ellers må nogle af de mange julekort, jeg skal skrive blive lidt mere enkle.

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Nye julestempler

 1. margit bloch says:

  WOW… et lækkert julekort… og nogle super flotte stempler…
  Dem kunne jeg godt finde på at investere i… skønne tekster som rigtig “siger” JUL….
  Spændt på at se flere billeder fra det nye hjem… – men I skal vel også liiige ha’ lov at komme på plads…
  kram

 2. Charlie says:

  Ja wauw de ser fine ud og de danske stempler – MUMS. Jeg kan se dig for mig siddende med to flyttekasser som underlag – men så slemt er det nok næppe. Selvfølgelig når du det. =0) Jeg husker for 10 år siden hvor jeg og Mie lavede julekort i en stue fyldt med udstyr og skabe til 2 nye badeværelser incl. et spabadekar der stod i vores bryggers som jo er et CENTRALT rum i vores hus – og en skurvogn i indkørslen hvor vi gik i bad og på toilettet. trods de lidet inspirerende omgivelser fik vi lavet vores kort det år. =0)

 3. Super fint julekort, det stempel er super god tekst :o)
  Knus Bodil

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.