Juleblog 30. november 2013: Julekort 2013

Så kan det sådan set godt blive jul! Faktisk vil jeg sige, at det slet ikke kunne blive jul, hvis det ikke var for dagens arrangement. I år var det 10. gang, at jeg samlede “kvinderne i mit liv” til julekortshygge. Det er egentlig meget sjovt, at traditionen har holdt ved så mange år. Nogle deltagere er faldet fra og andre er kommet til, men kernen i eventet er den samme: At mødes i indledningen af julen, hygge sig med noget kreativt og spise hinandens lækre mad. Det er simpelthen et af julens højdepunkter; sådan er det bare.

Vi er ved at have set-uppet helt på plads: Bordet trækkes ud, der lægges voksdug på, julekopperne findes frem – og nå ja, så skal der laves kortpakker. chai og julesandwiches. Og så er vi ved at være klar til, at resterne af damerne melder deres ankomst.

Kort efter ankomsten af de fleste havde vi et vigtigt punkt på dagsordnen: Det var 10 års jubilæums år i år, og der var to deltagere, der havde været med til samtlige ti arrangementer. Så Heidi og Lone fik hver en medalje, som de kunne bryste sig med resten af dagen. Nu kan jeg vist godt regne med at få indstillinger til medaljer fra flere andre over de næste år.

Der bliver ikke kun lavet fis og ballade; der bliver bestemt også lavet noget. I år fik jeg faktisk ryddet godt ud i kortpakkerne, så mange må have fået lavet en del, og det gør mig i godt humør.

Det er ikke nemt at tage madbilleder, men vi kan nemt konstatere, at vi spiser vældig godt til det her arrangement. Der er gode sager som julesandwiches, vildtdeller, tærter, carpaccio og salater. Og så er der masser af kager og andre søde sager. Ums. Og Heidi: Du skal huske at sende opskriften på ølbrødet ud til os alle 😉

At mødes og lave noget er bare en skøn måde at være sammen på, og jeg hygger mig altid gevaldigt til julekorteventet. Jeg glæder mig til de næste ti år! Tak for i dag, d’damer.

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , , , . Bookmark the permalink.

5 Responses to Juleblog 30. november 2013: Julekort 2013

 1. Det er altid spændende at følge jeres julekort arrangement og at det har været der i 10 år, er da fantastisk. En opskrift på et ølbrød – det er jeg da sikker på, at mange af dem der følger dig, også kunne tænke sig kom på din blog. Fortsat god søndag

 2. Vibeke says:

  Det er os, der takker. Det var som altid super hyggeligt. Og mættende 😉

 3. anja says:

  Hold op hvor ser det hyggeligt ud og sikke en dejlig tradition.
  Anja

 4. Dorthe/Pips says:

  Det ser da helt vildt hyggeligt ud – og sikke en god ide!
  Glæder mig til at følge julebloggerierne her hos dig 🙂

 5. Heidi says:

  Jubilaren takker for sin fine medalje og en super hyggelig dag. Håber I kommer godt hjem, og vi glæder os til at se jer igen lige om lidt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.