Juleblog 29. november: UN Spouses Savory Treats

En week-end i DK kan være en ret hektisk affære for os, og denne week-end bliver nok ingen undtagelse. For at være sikker på, at jeg ikke misser tre dage i årets juleblog – og slet ikke så tidligt i forløbet – har jeg måttet planlægge week-endens poster hjemmefra. Bare hvis nu jeg ikke kan komme på nettet og få lagt nye blogindlæg op. Så vi får se, om dette planlagte indlæg bliver udgivet, eller der er tid og lejlighed til, at jeg kan mene noget om julens indledning i det danske 😉 Week-endens plan involvere frisørbesøg, spil for Ks vedkommende, julekortsevent, 1. søndag i advent og et hurtigt besøg hos Ks forældre. Der bliver fart på, men det er jo alt sammen hyggeligt.

Det værste ved ikke at være hjemme i dag er, at årets velgørenhedsbazar i UN Spouses regi løber af stablen i dag. Torsdag bagte jeg tærter, som bliver solgt i dag, og det er desværre alt jeg kunne udrette, når jeg nu ikke er i Bonn på dagen.

Jeg håber, at de andre får tjent en masse penge, som i år går til et børnehjem i Malawi samt til befolkningen på Filippinerne. Det er spændende at se, hvor meget vi kan få skrabet sammen i år.

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , , , . Bookmark the permalink.

1 Response to Juleblog 29. november: UN Spouses Savory Treats

  1. Pingback: Juleblog 11. december 2014: Forberedelser | @ Cecilie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.