Juleblog 28. november: Driving home for Christmas

Denne post plejer faktisk først at komme lige ind under jul, men da årets julede visit i DK falder allerede her i slutningen af november, må denne komme nu. For det er ved at være en tradition, at jeg sætter en video med Chris Reas Driving home for Christmas på bloggen, den dag vi kører til DK. Jeg har allerede fortalt, at sangen betyder mere for mig nu, end den gjorde for fem år siden, da det at køre hjem til jul ikke involverede ret mange kilometer i bilen. I år er det så familien, der må køre ud (ikke hjem) til jul, men vi skal da ikke snydes for Chris Rea af den årsag.

Når nu den gode Mr. Rea allerede dukker op i november, er det vel nærliggende at spørge, om jeg er den eneste, der allerede nu hører julemusik? Jeg hører faktisk julemusik fra en gang midt på sommeren (dog kun en gang eller to) og så mod slutningen af november tager det til. I år har jeg været særligt glad for at lytte til musikken fra sidste års DR julekalender Julestjerner. Den kan fortsat varmt anbefales.

Så hvilken julemusik får dig i julestemning? Og kører den allerede på repeat, eller venter du til december med den slags løjer?

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Juleblog 28. november: Driving home for Christmas

 1. Annette says:

  Tak for dejlig musik fra dig – og Chris Rea.
  Vi er slet ikke kommet i gang med at pynte til jul og stemningen er derefter. Trist og efterårsagtigt her. Vi har da en del jule CD’er, men de er slet, slet ikke kommet frem endnu.
  Vores Elvis CD af ældre dato kan jeg stadig godt lide at høre, og eller har vi en blandet CD med “alle de julenumre vi kender med udenlandske kunstnere”. Den er og bliver julestemningsfremkaldende. Så måske skulle vi se at komme i gang.

 2. hanneby says:

  Åhh ja,- julesange det er herligt 🙂

  Lige nu sidder en scrapveninde og jeg her og scrapper,- og ser Nissebanden på Grønland, jeg er nok lige som dig, ramt af julefeber 🙂 …
  Jeg har en masse gode playslist på Spotify og Julestjerner er også en af mine ynglings. 🙂

  Jeg glæder mig til at følge dig i december,- du laver sådan nogle virkelig flotte ting 🙂 ..

  Knus fra Hanneby

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.