Juleblog 27. november 2013: Indpakning i en fart

Tidligere på ugen slog det mig pludselig, at nogle af årets julegaver skulle være klar allerede i morgen. Det skyldes naturligvis, at vi i år skal holde jul her i Bonn, og derfor skal have julegaverne med hjem, når vi kører til DK til årets julekortsevent. Og det gør vi altså i morgen… Heldigvis er det ikke så mange julegaver, der er tale om, da vi jo har hele familien på besøg på selve juleaften, og familien Skovgaard kommer på julevisit i starten af december. Men det var da alligevel nok til lige at gøre mig lidt forpustet, fordi jeg ikke havde helt styr på alle detaljerne omkring de gaver, der skal med i denne omgang. Så er det heldigt, at man kan handle på internettet og få det meste leveret i tide.

I går var det så tid til at få pakket gaverne ind, og til en af dem valgte jeg at bruge papirer, der ikke er specielt julede. Det er nogle af Ikeas nye indpakningspapirer, som har sorte møstre på kraft-papir; lige et look for mig. Uden at kunne sige det med sikkerhed, så kunne jeg sagtens forestille mig at flere af årets julegaver ender med at blive pakket ind i de samme papirer. Men forhåbentlig har jeg lidt bedre tid til at tage mig af de resterende pakker… Mon der er andre end mig, der knap en måned før juleaften er blevet overrasket over, hvor fremskreden tiden allerede er?

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Juleblog 27. november 2013: Indpakning i en fart

  1. Annette says:

    Det var godt nok noget fint papir…..lækkert.
    Ja, jeg er slet ikke klar til julekasserne endnu. Mine kort og andre scrapsager til julemarkeder er tidsrøvende, og hverdagen er jo travl nok…..(Vi er jo to hjemmegående pensionister og har derfor super, mega meget travlt !!!!!) Så jul og alle de ting må komme efterhånden.

  2. Charlie says:

    God tur hjem til julekortevent – her holder vi weekend i hoste-harkeland <Øv.
    Fint papir – sjovt nok nævner Berlingske netop i dag at danskerne bruger ca. hvad der svarer til vægten af 19 elefanter – dvs. over 800 TONS julepapir incl det der kommer på i butikkerne. Er det ikke HELT vildt???? Og JEPS – jeg er med i klubben der tænker UPS hvor blev den november måned af…. =0) Knus .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.