Dobbelt-kristtjørn

Til Stamp-a-Faire i august lavede jeg dette kort, og nu hvor jeg er ved at lave kortpakker til julekort-tam-tam, vendte jeg tilbage til det. Jeg tænkte, at det også ville gøre sig godt i helt traditionelle julefarver. Og det synes jeg, det gør.

Til den dobbelte kristtjørn udstansede jeg bare kristtjørne i to forskellige papirer og lagde dem lidt forskudt ovenpå hinanden. I stedet for at bruge rigtige knapper udstansede jeg knapper i filt; det smarte ved det er også, at de fylder mindre, når man skal sende kortet.

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Dobbelt-kristtjørn

  1. Karina Beck says:

    Det er et lækkert julekort.

  2. Bodil Hansen says:

    Hvor er det et fint julekort, i dejlige julefarver :o)

  3. Charlie says:

    WAUW det ser superlækkert ud – altsammen. Du er og bliver en stjerne…. =0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.