Juleblog 25. november 2013: De bedste intentioner

Jeg havde egentlig tænkt mig, at jeg igen i år ville starte mine julebloggerier den 24. november, men det fik jeg så ikke gjort, så jeg er en dag bagud. Det behøver jo heldigvis ikke betyde, at jeg slet ikke skal juleblogge i år. Det skal jeg nemlig, for det er en god måde at dokumentere december-løjerne år efter år. Så nu er jeg ved at være klar til at komme i gang med julebloggen 2013. Gad vide, om der er nogen derude på den anden side af skærmene, der også har tænkt sig at blogge om julen i år? Så skriv gerne en kommentar med link til din blog, så jeg kan følge med.

Fordi vi i år for første gang har en terrasse, der er i forbindelse med vores opholdsrum, vidste jeg fra starten, at jeg ville have lys i et træ på terrassen. Det her fine sukkertoptræ har stået på terrassen på Riesstrasse siden efteråret 2009, og nu er det blevet flyttet. Forhåbentlig overlever det flytningen, og hvis ikke så ser det da fint ud med julelys i.

Det er dejligt at stå op i vintermørket og tænde det lille træ udenfor og nyde det, indtil det bliver lyst. Og det er skønt at tænde træet igen, når tusmørket trækker sig sammen om Elliger Höhe. Jo jo, vi ved nu, at julen står for (terrasse-)døren, og jeg glæder mig til at lukke den indenfor.

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , , , . Bookmark the permalink.

6 Responses to Juleblog 25. november 2013: De bedste intentioner

 1. hanneby says:

  Hejsa Cecilie..

  Jeg juleblogger også fra den 1 dec.- jeg glæder mig til at følge med hos dig 🙂

  Knus fra Hanneby

 2. Annette says:

  Hvor er det godt, at nogen kan tage sig sammen til at begynde julebloggingen.
  jeg har tænkt på det, men har haft for travlt til at organisere noget. (Vildt så travlt man har som pensionist)
  Jeg ved ikke, om jeg kan fuldføre det i år, for der sker så mange andre ting her, men jeg vil gerne gøre et ærligt forsøg.
  Må jeg snuppe dit meget fine billede ?
  Skal vi spørge på Scrapsisters om andre er med – er du overhovedet med på Ss ?

 3. Cecilie says:

  Annette – du er meget velkommen til at nappe billedet – du kan finde det i flere størrelser her: http://www.flickr.com/photos/ancema/11051395186/sizes/m/in/photostream/

  Jeg er på Scrapsisters, men ikke ret aktivt 😉 Det er da en fin idé at opfordre til at juleblogge ad den vej. Det vil være rigtig hyggeligt, hvis andre var med igen i år.

 4. Bodil Hansen says:

  Det ser så hyggeligt ud med lys uden for i den mørke tid.
  Det er også dejligt med et “træ” med historie :o)

 5. Sine says:

  Jeg ville gerne poste julen, men jeg ved af erfaring, at det kun holder et par dage, så misser jeg en dag og forkaster projektet.. LOL! Men jeg glæder mig til at følge med i din jul, og til at se flere billeder fra jeres nye hjem. 😀

 6. Vibeke says:

  Det var meget populært sidste år, så jeg forsøger mig med endnu en blog-julekalender 🙂
  http://www.vibbersblog.blogspot.dk/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.