PL2013: Uge 31

Uge 31 var en travl uge, hvor Lone & Finn kom til Bonn for endeligt at overtage huset på Menuhinstrasse. Vi var også på Elliger Höhe for at måle køkkenet op, så K og jeg endelig kan begynde at købe køkkenelementer til vores kommende hjem.

Som altid har jeg anvendt journaling spots fra In a Creative Bubble, men jeg har ændret en enkel af dem og selv tilføjet min egen tekst. Det er meget fedt, at det også kan lade sig gøre. Digitalt scrap har visse fordele.

Uge 31 var også præget af de alt for høje temperaturer både om dagen og om natten. 30° i soveværelset, når man skal sove, er bare ikke i orden!

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.