PL2013: Uge 13 version 2.0

Udfordringen ved at være “gået digital” med mit Project Life er, at jeg er nødt til at gå tilbage og lave ugerne 1-13 igen. Men det gør jeg gerne, hvis det betyder, at jeg, når 2013 er slut, kan printe en fin bog med alle 52 uger i.

Jeg arbejder mig bagud, og den første af de fysiske sider, jeg har digitaliseret er uge 13, hvor Fam. Skovgaard var på besøg. Jeg har derfor ændret ugeindikatoren, så den er et billede, der siger noget om ugen.

Faktisk var jeg ikke fuldstændig tilfreds med mit første (fysiske) forsøg, så det var fint at kunne forbedre detaljerne, nu hvor jeg lavede spreadet digitalt. Jeg har primært ændret lidt på de farver, jeg har brugt, men ellers brugt stort set de samme billede og den samme tekst. Og nu videre med sidste uge – eller uge 12…

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , . Bookmark the permalink.

1 Response to PL2013: Uge 13 version 2.0

  1. Karina Beck says:

    Det er et superflot digi Project Life!!
    Jeg kæmper stadig med mit fysiske og er frygtelig bagud ; )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.