Om en måned…

får vi nøglerne til vores kommende hjem! Det er gået voldsomt stærkt, men nu skal vi altså flytte, og det er super spændende, og vi glæder os begge meget.

1

Huset set fra den fælles haveanlæg. Vores lejlighed er den lige under mæglerens logo, og den strækker sig i hele husets dybde.

2

Huset set fra vejen – det er vores lejlighed øverst i huset i den højre side af huset over den gule del.

3

Den fælles have har også udsigt til Siebengebirge, små træer og en lille sandkasse.

4

Velkommen indenfor – det er hoveddøren man ser til venstre, stuen er igennem glaspartiet og det flisebelagte rum er køkkenet. Vi ender formentlig med at fjerne døren i glaspartiet, så det står helt rent, men vi ser, hvad der sker.

5

Cirka her tror vi, at sofaen skal stå i vores nye multifunktionsrum – der er rigeligt plads, så nu skal vi bare finde på en måde at indrette det.

6

Cirka her kommer der formentlig til at være et kontor, og i midten af stuen foran glaspartiet skal der nok være spisestueafdeling. Open living here we come!

7

Der er terrasse i begge ender af lejligheden, og denne her er der udgang til fra stuen – fra tre steder faktisk. Terrassen her er sydøstvendt og har udsigt til Siebengebirge på den anden side af Rhinen.

8

Den her udsigt tror jeg ikke, at vi bliver trætte af, og vi glæder os til at se årstiderne skifte. Det er som at have et maleri, der skifter, lige udenfor vinduet.

9

Det her bliver vores soveværelse, og det er ét af lejlighedens to værelser. Fra begge værelser er der udgang til en nordvest terrasse, hvor man kan nyde aftensolen.

10

I bedste tyske stil er der ikke noget køkken i lejligheden, men der er et fint reelt køkkenrum med fine, glatte, neutrale fliser. Det største problem med køkkenet er, at vi havde tænkt at sætte et ikea-køkken i! Ikea har så besluttet at lave nyt køkkensystem (som er SUPER lækkert), som fås i DK allerede nu, men først kan fås i DE næste sommer… Det betyder, at vi er i gang med at fragte køkkenelementer fra DK til DE. Men forhåbentlig ender vi med et rigtig fint køkken.

11

Der er et badeværelse med det uundgåelige badekar og et fuldstændig fejl-castet spejl. Men det er pænt, neutralt og relativt nyt, så jeg regner med, at jeg kan style mig til lidt mere varme og hygge.

12

I lejlighedens andet badeværelse er der brusekabine, som også er pæn. Herude er spejlet fint firkantet. Vi har helt sikkert været forvente med vores kæmpe brusekabine her på Riesstrasse, men vi synes, det er lækkert med to bade – det gør det nemmere, når vi har gæster.

Vi glæder os til at bo i den nye lejlighed, vi glæder os til udfordringen i at bo på mindre plads og med en anden indretning, vi glæder os vildt til udsigten, men mest af alt glæder vi os til at fylde vores nye hjem med gode venner og familie. Vi glæder os til at se jer i Bonn-Muffendorf!

This entry was posted in Ubesluttet and tagged . Bookmark the permalink.

9 Responses to Om en måned…

 1. Annette says:

  STORT tillykke med det fund. Det ser bare SÅ lækkert ud.
  Der er jo mange muligheder med alle de store lyse rum, så der bliver brug for dit indretningsgen. LOL.
  Jeg kan godt forstå, I glæder jer til at flytte. Tænk at få sådan en udsigt og sådan nogle altaner – det er vildt lækkert.

 2. Heidi Lykke says:

  Hej Cecilie,
  sikken en udsigt og sikken en lejlighed. Stort tillykke med den. Jeg kan godt forstå du glæder dig.
  😉 Heidi
  (Charlies nabo)

 3. Sikke en dejlig lejlighed, ser ud til den har en masse lys, og hvilken udsigt.
  Kan godt forstå I glæder Jer, god flytning 😉

 4. Sikke en lækker lejlighed I har fået jer, og udsigten tror jeg bestemt heller ikke i bliver trætte af. Er spændt på at følge med i hvordan I får møbleret og indrettet jeres nye hjem. Tillykke med det 🙂

 5. Tillykke med lejligheden, den ser lækker ud og udsigten fantastisk. Jeg glæder mig til at følge med i hvordan I får indrettet jeres nye hjem 🙂

 6. Tillykke med jeres nye lejlighed. Jeg vil glæde mig til at følge din blog i den kommende tid – specielt når du /I begynder at indrette den. Du har jo altid så mange ideer til, hvordan rum kan gøres spændende.

 7. Dorit says:

  Ser fantastisk ud, tillykke med lejligheden. – Men betyder det, I bliver i Bonn ?!

 8. Karina Beck says:

  Hold da op en lækker lejlighed! Mindre? Den ser megastor ud! Tillykke med den.

 9. Sine says:

  Åhh Cecilie jeg kan næsten ikke vente med at se hvordan I kommer til at indrette jer i jeres nye lejlighed, men jeg kommer altså til at savne dine terrasse opdateringer – jeg håber at denne bliver lige så fantastisk! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.