Velkommen, Thor

For en uge siden kom Najas bebs, Thor til verden. Det betyder naturligvis, at der skal sendes et kort og en lille pakke af sted mod DK. Begge Thors forældre er fjollede med biler, så derfor valgte jeg et biltema til pakke og kort. Til kortet fandt jeg på at lave en vej henover kortet, og lade den adskille jord og himmel. Bilerne er fra Sassafras Lass – og de er fire år gamle. Det var vist på tide, at de blev brugt til noget.

Inde i kortet er der stemplet en lille lastbil med pakker, og så har jeg tegnet to steger bagved og foran lastbilen, som skal lede tankerne hen på veje.

Gaven bestod af et par bukser og to bodystockings samt en bideelefant. Begge bodystockings understreger biltemaet! Thor er ikke en stor lille mand, så der går nok noget tid, før han finder vej ned i tøjet, men det spiser jo heldigvis ikke brød.

Velkommen lille mand!

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Velkommen, Thor

 1. Det var da en super god måde at lave en vej som adskillelse – fine detaljer du har på dit kort.

 2. Charlie says:

  Søde gaver og fint drengekort til baby Thor. Tror du som jeg ELSKER at finde på gaver til børn. =0)

 3. Annette says:

  Det er bare så sødt et kort. Og temaet er jo totalt gennemført. Du har garanteret hygget dig i børneafdelingen for lige nøjagtig at finde noget i de skønne farver, som lige passer i din stil.
  Søde filt biler du fandt i gemmerne.
  Fortsat god sommer dernede….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.