Familien Skovgaard i Bonn – sommerudgaven II

Merle brugte meget tid på at trisse rundt med alle sine pakkenellikker, og K fandt her face-down midt i nogle af alle sagerne lørdag formiddag. Jeg tror måske, hun gemte sig, men jeg ved det faktisk ikke. Det er i hvert fald ret nuttet.

Formiddagsplanen var at tage i Rheinaue på loppemarkedet derude. K og jeg har ikke været der tidligere, så det var også sjovt for os at opleve, hvor kæmpe stort markedet er. Merle hang ud i sin klapvogn med den nyindkøbte (og meget afholdte) paraply i armene.

Det endte med at Bertram, Christian & K hver især gik hjem med nyt legetøj, mens tøserne vendte tomhændede hjem. K & Chr. fik hver især et nyt brætspil, mens Bertram fik et fly, en figur fra Pirates of the Carribean og et kæmpe sæt Playmobil. Der var rigtig meget legetøj til salg, og jeg er sikker på, at man kunne være blevet væk på markedet hele dagen. Hold da op, hvor var det bare stort!

Heidi og jeg havde ½ times tid, hvor vi gik rundt alene på markedet, mens herrerne og ungerne opholdt sig i skyggen på legepladsen. K blev sat til at samle Bertram nyindkøbte fly, og han lignede lidt en lille dreng, som han sad der på græsset.

K og jeg tog toget hjem sammen med Heidi & Bertram, mens Chr. gik langs Rhinen med en sovende Merle. Vel hjemme på Riesstrasse fik Bertram samlet arenaen og så udspillede der sig drabelige begivenheder i vores vandskaderamte – og derfor tomme – stue.

Efter aftensmaden bød Chr. & Heidi på is på Kaiserplatz, så vi spadserede gennem en meget varm sommeraften op for at blive kølet lidt af. Merle sad på skuldrene af Chr., som peb noget over hendes evne til at hive i håret.

Hun er en skrupsak hende Merle, men smilet er til gengæld slet slet ikke til at stå for, og efter at have spist is, leget med Bertram og pige og hevet sin far i håret, var der stadig masser af spilopper i hende og glimt i øjnene. Søde unge!

Der er ikke så meget at sige til det her billedet, andet end at hun ikke er til at stå for! Og at hendes store smil egentlig meget godt spejler oplevelsen af dagen, som havde været rigtig fin. Vi løber ikke stærkt i sommerheden, men vi hygger os gevaldigt.

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.