Caroline 2 år

SW-2412-GardeningSet-p

{photo credits}

Igen i år bestilte Line et kort til Helles Caroline, og denne gang havde Line købt en gave til Caroline, som hun gerne ville have, at jeg brugte som inspiration til kortet. Det drejede sig om dette fine legetøjssæt med blomster og vandkande, og det var en rigtig sjov opgave. Det er generelt sjovt at få specifikke ønsker på den måde.

Jeg besluttede mig for, at det oplagte fokus var vandkanden, så jeg fandt en tegnet vandkande på nettet, som jeg printede og brugte som skabelon til en paper piecing, og så var det faktisk bare at gå i sving.

Det var ikke specielt vanskeligt at genskabe vandkanden, men jeg måtte tænke lidt over, hvordan kortet blev hvidt indeni, så Line kan skrive en hilsen til Caroline. Løsningen blev at lave en dobbelt udskåret udgave af vandkanden og lime den ene fold bagpå vandkanden. Det var ikke trivielt, men heldigvis virker det, så nu kan Line skrive på kortet OG det kan stå selv. Mission accomplished. Line har godkendt kortet, og vi satser på, at det falder i god jord hos modtageren også.

This entry was posted in Ubesluttet and tagged . Bookmark the permalink.

1 Response to Caroline 2 år

 1. margit bloch says:

  JAMEN… sikken en god idé…
  Det er da et FANTASTISK resultat du er nået frem til … hold da op.
  JEG er sikker på at den går lige til hjertet på modtageren…
  … og så kan den stå (uden man kan nå… ;o)…) og pynte på værelset…. ;o)
  Knus og god week-end. Vi skal på hyggeligt besøg i Liseleje hos gode venner ;o)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.