Kort til mænd

Ja, ja, vi ved det jo godt – kort til drenge og mænd er bare ikke nemme at lave. Da jeg for et par uger siden holdt kortkursus for UN Spouses måtte jeg i sidste øjeblik lave et kort, der kunne bruges til drenge / mænd, og det blev et lift af dette kort. Det var et nemt kort at lave, og jeg tænker, at jeg måske skal have et par i samme stil på lager… Men det er lige det med at få lavet dem til lageret.

Den stjerneformede tag er fra PTI’s Tremendous Tags, som er et sæt virkelig fede dies. Jeg er ret sikker på, at jeg kommer til at bruge dem meget, og måske ikke mindst stjernen, som er så fin.

Lone brugte dette kort til Ks fødselsdag, så det blev netop brugt til en herre-fødselsdag. Nu er det så “bare” at lave lidt flere og have i baghånden.

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Kort til mænd

  1. Annette says:

    Igen et pletskud fra dig. Så fint i det – og alligevel så velegnet til mænd.
    Og tillykke til din Kristian. Jeg følger skam med, men når ikke altid at lægge en hilsen – og slet ikke når det nye Bloglovin bestemmer, hvor jeg må skrive en kommentar.
    God dag herfra.

  2. Stjerner er altid fine og jeg er helt enig i, at det absolut fint kan bruges til mænd – det har du da bevist her. Det er også utrolig spændende at følge din terrasse – fantastisk så meget du har på den.
    Rigtig god weekend.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.