Haven 2013: 3 – Tørstige planter

Efter nogle dage med masser af sol og varme tog vi i haven for at få plantet mere og se til det, der allerede vokser derude. Det var vildt at se, hvor tør jorden var blevet på de få dage uden regn. Og det til trods for at maj nærmest sejlede væk. Det er ikke nemt at være bonde.

Peberfrugterne trængte til vand – og det fik de. Inden vi kørte igen var de betydeligt mere glade, end da vi kom, så der er da håb endnu. Der var en del jordbær på nogle af planterne, så dem skal vi nok snart køre ud og kigge nærmere på.

Begge rækker med kartofler så ud til at trives og vokse flot til. Også rødkålsplanterne og nogle af rosenkålene trives. Hvidkålene hænger lidt mere i bremsen, men de vokser da.

Jessica havde fremavlet nogle flere græskar og squash, som vi fik plantet. Så får vi se, om det er for sent, eller der bliver noget ud af planterne. Det her forår har været så ringe, at vi bare er kommet alt for sent i gang med det konkrete arbejde, men vi håber endnu.

Jeg fik desværre ikke taget et billede af haven lidt på afstand, men der ser den altså væsentlig bedre ud, end den gør tæt på. Men hvis vi skal være med i haveprojektet næste år, så skal vi altså have fræset jorden ordentligt i efteråret og foråret, for ellers er det bare alt for meget unødigt mas.

This entry was posted in Ubesluttet and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.