Hagedornhagen

2013-06-24 13.36.35

Jeg fik to fine Hagedornhagen plakater af Lone & Finn til min fødselsdag, og kort efter kørte jeg i Ikea for at købe rammer. Desværre kom jeg hjem med to i højglans grå fremfor mat sort, og så har det taget mig måneder at komme i Ikea igen… Men nu skulle det være! Jeg nåede lige at hænge den ene af de smukke plakater op, og så var vi nødt til at tømme hele stuen pga. vandskaden. Så nu står selv samme sommerfugl i spisestuen, og den anden står på reposen. Men jeg kunne da konstatere, at de ser elegante ud mod vores mørkegrå væg, så forhåbentlig kommer de snart op og hænge på en mørk væg og på en mere permanent vis.

This entry was posted in Ubesluttet and tagged . Bookmark the permalink.

1 Response to Hagedornhagen

  1. Charlie says:

    Flotte plakater og DUMME DUMME vandskade. =0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.