Entenrennen i Mayschoß

Søndag var vi ude for at kigge nærmere på nogle af de kolonihaveforeninger, vi er interesserede i, og derefter kørte vi en tur i Ahrtal. Da vi kom igennem Mayschoß, stod der en stor skare af mennesker og kiggede ned i floden, hvilket jeg gjorde K opmærksom på. Uden at tænke ret meget over det sagde han: Det er entenrennen!

Jeg var ret meget et stort spørgsmålstegn, men K fik hurtigt forklaret, at det er en slags tombola, hvor man køber en badeand med et nummer på. Alle badeænderne bliver så smidt i floden, og så er der præmier til ejerne af de badeænder, der først når målstregen. Virkelig et tosset koncept – men også lidt hyggeligt. Det var i hvert fald skægt lige at opleve denne tradition på klods hold.

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , . Bookmark the permalink.

1 Response to Entenrennen i Mayschoß

  1. Anne Thormose says:

    Hvor hyggeligt. Men det er altså også noget vi kan støde på herhjemme. Vi har det i hvert fald i Odense hvert år i august fra Skovsøen til Munke Mose. ;o)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.