Konfirmationskort

Mine forældre skal til konfirmation i dag, så min mor havde bestilt et kort til konfirmanden, og det må jeg indrømme, at jeg synes, var en lidt svær opgave. Hvordan laver man et kort til en 14-årig knægt… Jeg besluttede, at det måtte være muligt at finde et kort, som var cool og funky og tilnærmelsesvist maskulint. Og det var det heldigvis, for jeg fandt dette kort, som blev mit udgangspunkt for et kort, som er ret anderledes, end dem jeg som oftest ellers laver.

Her er der brugt noget så grænseoverskridende for mig som spray-halløj (det er dog dryppet, ikke sprayet) – hvilket faktisk giver en rigtig fed effekt. Derudover er kortet lavet med papirer og label fra Studio Calicos Front Row kit tilsat bogstaver udstanset med QKs gamle Studio alfabet og så pyntet af med finerstjerner. Det var et sjovt kort at lave, og min mor er tilfreds med resultatet, så selv hvis konfirmanden slet ikke ser kortet, så er opgaven trods alt løst ;o)

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , . Bookmark the permalink.

6 Responses to Konfirmationskort

 1. Karina Beck says:

  Stjerner er altid godt til drengene og dit kort er super flot.

 2. Det er da et rigtigt flot drengekort. Jeg kan selv rigtig godt lide stjerner og det bliver da forhåbentlig også en “stjerneoplevelse” han får til sin konfirmation.

 3. margit bloch says:

  Super fint kort… Jeg bruger også tit stjerner til drenge/herrer.
  Tror bestemt, at den unge mand bliver tilfreds =0)
  knus

 4. Charlie says:

  Hvor er det fint og lækkert til en drengekonfirmand. Og det ser sejt ud både med træstjernerne og dine afbrudte syninger. Knus herfra

 5. Annette says:

  Lige da jeg så “de pletter”, troede jeg, at jeg var gået forkert……..hihi.
  Det er sandelig nytænkning fra dig, men du har igen opfundet et superflot kort.
  Stjerner og drenge hører godt sammen.

 6. Heidi says:

  Laver du Kort på bestilling

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.