Koblenz og Mosel

I stedet for at ordne have kørte K og jeg hjem og hentede Line, og så satte vi sammen af sted sydpå langs Rhinen. Første stop var Koblenz, hvor vi spiste frokost hos Vapiano. Det er længe siden, K og jeg har fået Vapiano, så det var fint at få det denne dag. Aspargessuppen er en midlertidig ret, og den smagte lækkert.

På vej nedad Mosel kom vi forbi Oberburg, hvor der skulle ligge en geocache, som Line og K ville forsøge at finde. Deres indsat blev dog forpurret, fordi der stod et par, der hvor de mente kassen måtte ligge.

Line og K stod længe og ventede på, at de andre skulle gå, men til sidst måtte de give op. Så i stedet for at nappe kassen, så nappede de billeder af det fine sted. Det er nu en gang også sådan at være geocacher: Nogle gange lykkes det, andre gange ikke.

Vi skulle også finde en kasse ved Europas stejleste vinmark. Udsigten var rigtig fin, men at bestemme hvilken af markerne, der skulle være den stejleste, det var ikke ligefrem nemt. Men her fandt vi heldigvis geokassen.

Da vi kom hjem, skulle K logge dagens kasse-høst, og på kassen ved Oberburg fandt han ovenstående billede. Det var taget af en anden kasser, som havde fundet kassen samme dag. Og hvem er det, der står der i det nederste hjørne – jo, jo, det er Line og K. Så det par, der stod i vejen, var altså selv geocachere. Det var lidt sjovt.

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Koblenz og Mosel

  1. Dorit says:

    Hvor sjovt at se billeder et sted fra, hvor vi var for mindre en 10 måneder siden (boede i Cochem). Så også den stejleste vinmark… den er ikke lodret, men næsten, avleren må have pigsko på, når han besøger sin mark, hvilket man gør 16-18 gange på en sæson, fik vi at vide !

  2. Pingback: Søndagstur | @ Cecilie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.