Haven 2013: 2 – Det fik vi ikke meget ud af

Den ene nabo.

Det var rigtig fint vejr søndag formiddag, så K og jeg skulle i haven for at se, om vi kunne få plantet noget mere, inden sommeren er forbi. Det burde jo have været muligt…

Desværre var nøglen til det fælles skur (som ses her) ingen steder at finde, så vi kunne ikke få fingrene i en spade, og med det virkeligt tunge jord, der er i haven, var det ikke muligt at lave noget som helst fornuftigt uden en spade.

Denne havesæson bliver altså ikke voldsomt imponerende, er jeg bange for, men der var da kommet nogle kartoffelplanter op og nogle af kålene så ud til at have det fint. Der var desværre også nogle, der var blevet spist.

Vores bagnabo har fortsat ikke været i haven (var det vist heller ikke sidste år), så der er i den grad kaos på den grund, og det kan ikke andet end at krybe ind til os. Selv ikke vores irske havenisse kan holde orden i haven. Vi må se, hvordan det her projekt udvikler sig gennem sommeren.

This entry was posted in Ubesluttet and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.