Congrats – you did it!

I dag skal vi til Signes ph.d.-forsvar på DTU, og Signe skal naturligvis have et et kort i anledningen. Jeg har længe haft et godt øje til dette fine, fine kort, så jeg besluttede at lave min egen udgave af samme. Det var faktisk ikke svært, men jeg kan ret godt lide resultatet med sommerfuglen i regnbuefarver på det meget enkle kort.

Jeg udstansede sommerfuglene ud i cardstock og klipsede dem sammen på midten. Så var der bare tilbage at flappe sommerfuglens vinger ud, så man kan se alle farverne. Det er altså en forrygende god idé, kortets oprindelige kreatør har fået, for effekten er virkelig smuk.

Sommerfugledie og tekststemplet er begge fra Papertrey Ink, mens de fine blings er nogle bedagede Doodlebug blings, som jeg desværre ikke havde i flere farver.

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , , . Bookmark the permalink.

1 Response to Congrats – you did it!

  1. Karina Beck says:

    Lækkert lækkert enkelt kort!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.