1. dag i Tika

130504 (5)
Lørdag morgen vågnede jeg tidligt til en smuk morgen, der syntes at være budbringer for at dagen ville blive rigtig fin. Huset i Tikaskruv er altid hyggeligt at gå ud og kigge ind på – det er så rigtigt svensk og fint.

130504 (1)

Men grisebulerne… de dumme grisebuller… De er altså virkelig ikke ret charmerende, og det er bare ærgerligt, at de dumme (vild)svin ikke holder sig til at guffe løs ude i skoven, men også øffer rundt i Lenes have.

almavanderLørdag blev en rimelig rolig dag, hvor vi var en tur i Lessebo for at købe madvarer samt lidt supplies hos Fröjds. Og så skulle der vandes rhondrondendron, og det kunne Alma nemt hjælpe med; ikke mindst når hun var iført regntøj fra hoved til hale til trods for temperaturer, der var sommerlige.

130504 (20)

Det er altså svært at stå for den her frække fis – hun var kun lige begyndt på sit projekt kør-fire-voksne-trætte lørdag, men hun var til gengæld kommet godt fra start.

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.