Bryllupskort på bestilling

bryllup

Jeg fik en bestilling på et kort til et bryllup, og det skulle laves ganske hurtigt, så jeg måtte finde mig en idé på nettet, jeg kunne lifte. Valget faldt på dette fine kort. Jeg elsker kombinationen af kraft og ren hvid, og den virker bare altid. Fordi jeg ikke havde en stor blomst (som på det originale kort) brugte jeg PTI: Botanical Silhouettes, som fortsat er et af mine absolutte ynglingssæt. Stænglerne er stemplet med VersaMark Water Mark, mens jeg har bare brugte en hvid ink til blomsterne. Jeg valgte også at holde tekststemplet til en linje, hvilket gør, at det fylder mindre, og derfor er nemmere at se. Min veninde, som skulle bruge kortet til et bryllup i London, var godt tilfreds, og så kan jeg jo også kun selv være det. Jeg kan vældigt godt lide at lave kort på bestilling.

This entry was posted in Ubesluttet and tagged . Bookmark the permalink.

2 Responses to Bryllupskort på bestilling

  1. Super enkelt men fantastisk elegant. Jeg har aldrig selv prøvet kraft og hvid karton, men det skal jeg da prøve.

  2. Karina Beck says:

    Lækkert kort. Det tror jeg da lige, jeg skal lifte med mine nye stempler ; )
    God weekend.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.