Sikke en måned!

Gad vide, om der stadig er nogen derude bag skærmene? Februar var en TRAVL måned for os her i Riesstrasse, og det bærer bloggen bestemt præg af: Det er bare vigtigere at være sammen med vores gæster, end det er at opdatere blog. Men nu er der ikke længere gæster, så jeg må se, om jeg kan få støvet bloggen af og få postet lidt af det kreative, jeg faktisk har fået lavet. For at slutte februar af lavede jeg endnu et af mine måneden-i-tilbageblik-layouts, og det er sjovt at gense månedens billeder på den måde. Der var mange flere billeder, der kunne have været med. Men mange af dem ender jo (eller er endt) i mit PL-album, og under alle omstændigheder handler det her jo om at opsummere måneden i billeder og ord.

Har du haft travlt i februar? Eller har du postet noget på din blog, som jeg skal tage mig tid til at komme forbi og kigge på? Og er du overhoved derude 😉

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Sikke en måned!

 1. Charlie says:

  Jamen jeg holder skam skarpt øje med jer. Og sikke et program – jeg er da helt forpustet og så har du også nået at lave fif til OSH. Fantastisk. Skønne små tilbageblik på en måned med kun 28 dage – og næsten lige så mange begivenheder. Pust nu lidt ud i marts. =0)

 2. Gosh… wow, sikke et tempo, men hvor lyder det alt sammen skønt og hyggeligt, og dejligt med alle de besøgende 🙂 Sygdom til trods! Også en travl februar her, med 2x sygdom, så kom frisk forår, det glæder jeg mig til. Og jo, jeg er skam stadig med, og har også holdt øje 😉

 3. margit bloch says:

  PYH-HA… der har været travlt i det (lille) hjem…!!
  Godt I kom igennem det hele med positive tanker… det kan godt vælte én, når man har det program og man samtidig “skranter”. Håber I begge er helt “fit for fight”.
  Hold da op at du også har nået PL…
  Beundrer i det hele taget alle der har fingrene i det projekt…!!
  Lækre billeder (som sædvanlig) og søde historier…
  knus fra mig til dig =0)

 4. Vibeke says:

  Hænger skam på endnu, og hvis du vil se Ulven fra Thy uden tøj på, kan du tjekke min blog 😉

  God week-end til jer!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.