Til lykke, Margit

I dag fejrer Margit sin fødselsdag, og jeg har forsøgt at sørge for at årets fødselsdagskort kommer frem til tiden – så det håber jeg, at Post DE og Post DK har villet hjælpe mig med! Jeg legede mig frem til et design, hvor jeg lod en Papertrey Ink oval være omdrejningspunktet – omgivet af masser af October Afternoon papirer.

Indeni kortet har jeg stemplet endnu en lille hilsen og så tegnet en firkant rundt langs kanten. Meget enkelt, men også lidt fint at der er noget indeni kortet.

Til lykke, Margit!

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Til lykke, Margit

 1. margit bloch says:

  Kære Cecilie. 1000 tak for det fine kort, som nu står på min skænk i stuen sammen med de andre kort du kan se på bloggen.
  Det er super fint, og som du selv skriver ekstra fint, fordi der også er noget indeni… en fin finesse.
  Jeg ser frem til at vi måske kan ses i forår/forsommeren – det er altid hyggeligt.
  Knus fra Margit

 2. Karina Beck says:

  Flot kort, du har lavet til Margit.

 3. Charlie says:

  Næh hvor fint og passende farve – for vi fik da solen at se lidt af tiden i dag. Du må have en bedre aftale end jeg har med posten. Da K sendte sine indbydelser rundt i Danmark var der 6 arbejdsdage til forskel for første og sidste leverance. Så jeg valgte
  at give hende mit kort med hjem ude i Taastrup. =0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.