Baby shower kort

Under tydelige inspiration fra Melissa Phillips fik jeg lavet dette kort til min med-spouse Eri, som venter en lillebror til Maya i marts. Der var baby shower for Eri i torsdags, og selvom jeg måtte melde afbud, havde jeg stadig lavet kortet. Jeg brugte OA papirer og diverse Papertrey Ink produkter. Synes det var lækkert at mixe den dekorerede cirkel i vellum med hvalen i blød filt – det er så fedt med kort, hvor der er forskellige strukturer i materialerne.

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , , . Bookmark the permalink.

1 Response to Baby shower kort

  1. scrapper al says:

    Love all of the elements you combined. I never would have thought to use that old world map paper on a baby card, but combined with the whale and hearts, it is perfect!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.