Retur til det tyske

En rystet Storebæltsbro en tidlig morgen.

Midt i morgenmørket satte K sig bag rattet på golfen, og jeg satte mig til rette på passagersædet klar til turen hjem til det tyske. Vi havde en dejlig jul og et skønt nytår i Danmark, men som altid er det dejligt at komme hjem til egne græsmarker. Hjemme ser ud, som da vi forlod det, omend en enkelt potteplante har opgivet ævret og gulerødderne i køleskabet stod heller ikke til at redde. Nu gælder det så bare at få de nye ting fra julen på plads, køleskabet fyldt med gode sunde sager og få julepynten pakket væk. Men først skal jeg se Borgen, så jeg ikke får læst en spoiler et eller andet sted. Håber du er kommet godt hjem til der, hvor du hører hjemme.

This entry was posted in Ubesluttet and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.