Powersalat

Jævnligt kommer jeg forbi opskrifter, som er så lækre, at jeg er nødt til prøve dem, og nogle gange tænker jeg, at jeg må poste dem her på bloggen også. I går besluttede jeg at lave en salat, jeg havde fundet på Pinterest, som blev beskrevet som en powersalat. Det var virkelig en lækker salat, som endda er ret ligetil at lave: mix spinat, majs, cherrytomater, avocado, stegt kylling (en rest vil være perfekt), feta og pinjekerner (jeg brugt pistacier i stedet). Hæld en lækker olie-eddikedressing over og nyd så en smuk, sund og nærende aftensmad! Opskriften kan findes her.

Bon Appetit!

This entry was posted in Ubesluttet and tagged . Bookmark the permalink.

4 Responses to Powersalat

 1. Annette says:

  Det ser rigtig lækkert ud.
  Har lige gemt opskriften, for den ligner noget vi kan lide – bortset fra at gedeost vil blive skiftet ud med feta.
  Tak for det.

 2. Karina Beck says:

  Det her ser lækkert ud. Kom endelig med flere. Det er altid dejligt med inspiration til enkle madretter.
  God weekend lige om lidt.

 3. Charlotte says:

  Ser rigtigt lækkert ud og med ingredienser jeg virkelig godt kan li. 🙂

 4. Annette says:

  Så er salaten afprøvet. Og den er rigtig fin.
  Vi brugte fetaost og pinjekerner, og det eneste vi vil lave om næste gang, er at dressingen skal have knapt så meget sennep. Ellers er det en dejlig ret.
  Så tak for fin inspiration.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.