PL2013: Uge 4

Så gik der endnu en uge, og vi er i gang med årets femte uge, hvilket føles lidt vildt egentlig… Jeg fik lavet PL2013 uge 4 søndag eftermiddag og aften, og det gik faktisk relativt nemt (bortset fra lidt printer-udfordringer), så nu er jeg klar til at tage imod en ny uges oplevelser og udfordringer.

De overordnede farver i denne uge er sådan set bestemt af Kristian, for han foreslog sort og gul – jeg tilføjede så selv lidt rødt, fordi jeg havde nogle billeder med rødt, som skulle med i denne uge. Til titlen brugt jeg noget gammelt 7 Gypsies tape, hvor der står tal på – det var en lidt anden måde at markere ugenummeret på. Den stemplede kalender er et Papertrey Ink stempel, og jeg kommer formentlig til at bruge den flere gange i løbet af året.

Jeg havde taget et billede af kunstinstallationen Fraun De Formation, og det egnede sig allerbedst til at printe printet som et langt lavt billede, og derfor fandt jeg på at printe det i to stykker, så det kunne sidde i de to øverste lommer på denne side. Jeg havde printet det og skrevet titlen med thickers blot for at konstatere at billederne ikke ville blive nede i lommerne, så jeg måtte om igen! Så nu er titlen printet direkte på billederne.

Jeg fandt det her fine “tryk” online og besluttede, at det passer perfekt på mig, for jeg drikker uendelige mængder the – og nærmest endnu mere nu end før. For at give filleren lidt mere karakter syede jeg med den gennemgående gule tråd, hvilket er blevet en rigtig fin detalje.

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , , . Bookmark the permalink.

7 Responses to PL2013: Uge 4

 1. Charlotte says:

  Flotte PL sider – og så holdt i de tyske farver. 🙂
  Er VILD med “blood, sweat and tea” trykket – det er for cool!! Og flot pyntet med den gule tråd. 🙂

 2. Eva says:

  Super fede sider du får lavet. Rigtig sjovt selvprotræt taget i elevatoren og god effekt med den syede te-stråle.

 3. Jean says:

  Hvor er de bare fede dine sider!!
  Hvilket program bruger du til at skrive på dine
  billeder med??
  Fed effekt med strålen ved te koppen 🙂

 4. Jeg er vild med den ro, du formår at skabe i dine billeder. Det giver en dejlig sammenhæng mellem de mange forskellige billeder på siderne.

 5. Charlie says:

  Hvor er de igen superlækre de sider – og fine og vigtige ting du dokumenterer. Her har vi ligget VANDRET i flere uger med fest og ballade føles det som om så jeg GLÆDER mig til at lave gæsteværelset retur til scraprum igen. =0)

 6. Karina Beck says:

  Rigtig lækre sider.
  Flot med det orange “strøget” ud over siderne!!!!!

 7. lisette says:

  super fede sider, er vild med teksten på dine billeder

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.