Marokkansk butternut squash og kikærtetagine med quinoa

Vi kører med minimum én kødfri dag om ugen, og det er faktisk rigtig lækkert at udvide repertoiret af retter, der kan erstatte en normal menu med kød. Den seneste ret på listen er en marokkansk inspireret tagineret, som er en “all-in-one” ret. Man tilbereder kikærter, quinoa og butternutsquash sammen med lækre krydderier, når retten er færdig, er man klar til at spise. Jeg serverede lidt yoghurt rørt op med koriander, salt og peber til. Det her er en tung ret, så man har ikke brug for andet for at blive fint mæt. Hvis du er interesseret i at prøve kræfter med denne lækre middagsret, så findes opskriften her.

This entry was posted in Ubesluttet and tagged . Bookmark the permalink.

1 Response to Marokkansk butternut squash og kikærtetagine med quinoa

  1. Karina Beck says:

    Mums, det ser lækkert ud.
    Vi har også spist kødfrit idag. ( og det er sjælendt ; ). Vi har spist Porre/kartoffelsuppe. Det er skønt, når vi alle mere eller mindre går og skranter.; )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.