Layout #7 i 2013: Tangokat

Billederne af Merle, som begejstret danser til Tangokat var lidt vanskelige i farverne, så jeg besluttede mig for at gøre noget, jeg stort set aldrig gør: Jeg ændrede dem til sort/hvide billeder. Og så gik jeg i øvrigt ellers agurk med October Afternoon papirer i forskellige mønstre og farver. Layoutet er baseret på en PageMaps skitse fra januar 2013, og den lagde på en eller anden vis op til et layout med forskellige farver mm. Papirerne er for- og bagside af et October Afternoon papir, og derudover har jeg mixet alle mulige ting ind.

Der er stadig ældre ting, såsom filt-dimsen og billetterne, på lager, og det er godt nok, når man skal bruge lidt forskelligt til et fjollet layout.

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.