Layout #6 i 2013: Navnet er Merle

Jeg scrappede billederne fra Merles kombinerede navngivningsfest og 1-års fødselsdag på baggrund af Scrapbook Etc.’s skitse #300. Jeg vender ofte tilbage til Scrapbook Etc.’s skitser, for de er bare så fine og nemme at arbejde med. Foruden tre farver cardstock har jeg brugt lidt rester af Basic Greys June Bug serie, et chipboard alfabet, Heidi Swapp ghost sommerfugl, American Crafts filthjerter, en Making Memories bling-brad, KI Memories glimmerbrads og en Doodlebug papir-blomsterstrimmel.

R’et i titlen var oprindeligt et n, som jeg ændrede, fordi jeg ikke brød mig om alfabetets originale r. Man må sno sig…

På det første Merle-layout jeg scrappede i går glemte jeg sommerfuglen (har siden sat en på), men til denne gang huskede jeg den. Det er en lille Heidi Swapp ghost shape, som er sat fast med KI Memories glimmerbrads.

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , , . Bookmark the permalink.

1 Response to Layout #6 i 2013: Navnet er Merle

  1. Karina Beck says:

    Hvor er det nogle dejlige billeder af Merle! Flot layout i skønne glade farver.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.