Layout #5 i 2013: Tiger

Jeg fortsætter med Inspired Blueprints skitserne, og denne gang er det skitse #14, der har været udsat for min hånd. Jeg havde lyst til at scrappe noget med flere billeder på, og derfor denne skitse. Billederne er fra en tur i Zoo, hvor Bertram blev malet i ansigtet for første gang, og jeg syntes, det var fedt at forældrene havde sørget for at tage billederne løbende igennem processen.

Endnu en gang har jeg været i gemmerne: Papirerne er fra det hedengange Scenic Route, den lille scallopped strimmel er fra Doodlebug og de anvendte thickers er altså heller ikke helt unge. Har vist stort set ikke købt siden LM lukkede i december 2009… Lageret af thickers må da skrumpe på et tidspunkt…?

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Layout #5 i 2013: Tiger

 1. Karina Beck says:

  Kanon lækkert layout!
  Flotte farver, flot opsætning og lækre billeder!

 2. Gitte says:

  Waouw nogle lækre LO du har lavet med Bertram.
  Jeg er nu også vild med det du har lavet med lille Merle. Kanon gode billeder. 🙂
  Forsat rigtig god weekend.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.