Layout #4: 1. tabte tand

Naturligvis skulle billedet af Bertram uden den første tabte tand scrappes! Jeg fandt frem til Inspired Blueprints’ skitse #79, som jeg lod være udgangspunktet for layoutet. Jeg brugte Echo Parks Little Boy papirer (inspireret af Bertrams sweater), thickers, forskellige brads, en Bazzill scallopped strimmel og noget så old school som et metal-fotohjørne. Tænk, der var en periode, hvor de nærmest kom på alting, jeg lavede… Heldigvis passede det perfekt her, fordi der var meget lyst i det ene hjørne af billedet. Journalingen er hugget fra familiens blog, og det er super at have lidt tekst at sætte på layoutet.

Jeg har konstateret, at det er rigtig sjovt ikke at have 1000 ting, der liiige kunne komme på layoutet – det udfordrer mig til at finde måder at bruge de ting jeg faktisk har. Så jeg kan vist kun anbefale at få brugt af lageret uden at fylde det helt op igen undervejs :o) Hvordan har du det med scrapting: Arbejder du bedst, hvis lageret er fyldt, eller hvis du har færre ting at vælge imellem?

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , . Bookmark the permalink.

1 Response to Layout #4: 1. tabte tand

  1. Heidi says:

    Så sødt. I går røg nr. 2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.