1. januar 2013

Jeg håber, at I kom godt ind i det nye år: Vi havde en rigtig hyggelig dag hos Esben, Sus og Alma. Vi startede allerede klokken 10 med brunch. Efter besøg fra Almas farmor og kusine, Laura, gav vi Alma sin julegave.

I år havde vi købt et spil fra HABA, hvor man skulle arbejde sammen om at undgå, at ravnen spiser alle frugterne, inden man har plukket dem og puttet dem i kurven. Spillet er faktisk super fint, og bedst af alt faldt det i god jord hos modtageren, så vi måtte spille det nogle gange, inden det blev lagt væk.

Mens vi lavet aftensmaden klar, så Alma Malle på pc’en. Hun elsker Malle, og dvd’en bar præg af, at det ikke var første gang den var blevet set. Der var noget med fedtede fingre…

K fik endda også lov til at se Malle sammen med Alma, og jeg tror, det var til stor glæde for onkel Kristian at være med.

Fra mørket faldt på var der masser af fyrværkeri, man kunne se på. Alma sagde noget i retning af masseværkeri første gang, men fik dog hurtigt lært det nye ord. Heldigvis sov hun fra det meste af fyrværkeriet til nytår (i hvert fald mens vi var på Østerbro).

Sus havde bagt lækker kransekage, som stod klar lige op til nytåret. Vi forsøgte at streame fra DR, men det kunne ikke lade så gøre, så vi måtte forlade os på P1 for at guide os igennem til 2013. Heldigvis kom vi alle sammen fint og godt ind i det nye år.

Det pissede ned lige til midnat, så vi sad i Esben og Sus’ fine stue på 5. sal og så ud på fyrværkeriet gennem regnvåde ruder. Det var egentlig et mægtig fint spil med lys og vand. Vi kørte retur til Gentofte gennem fortsatte raket”angreb” og masser af krudtdamp. Det gik heldigvis ret godt, men det er ikke min favoritbeskæftigelse at gøre bil omkring midnat nytårsaften.

Nu er 2013 i gang, og jeg glæder mig til alle de fine dage, der ligger og venter på at blive fyldt med glæde, oplevelser og udfordringer. Håber at I derude bag skærmen, får et forrygende dejligt år med lidt af alt det, livet skal og bør indeholde. Vi læses ved!

 

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , . Bookmark the permalink.

3 Responses to 1. januar 2013

 1. Heidi says:

  Også godt nytår herfra. Det var så hyggeligt at se jer den 30. Vi glæder os til alle de gode time der venter forude og som allerede er skrevet ind i kalenderen 😉

 2. Annette says:

  Det lyder vældig hyggeligt.
  Og vi så også kun raketter gennem regnvåde ruder……aldeles et møgvejr hele aftenen…..

  Godt nytår – har jeg vist skrevet før.

 3. margit bloch says:

  Jamen – igen, igen…GODT NYTÅR til jer begge.
  Pyh-ha… jeg er totalt bagud med alles blogge efter den influenza tur…!! Men nu er v begge på vej op igen =0)
  Super fine billeder fra en spændende aften, for sådan en “lille trold”.
  Her puttede vi ved 22.30 tiden… det har været en MEGET underlig jul/nytår.
  Til gengæld er vi friske til det nye år (tror vi!)
  Lækre billeder du har taget med spejling i ruderne ;o)
  knus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.