Juleblog 7. december aka Project Life #1

Allerede sidste år overvejede jeg det… men jeg gjorde det ikke, for vi havde ingen printer. Men i år overvejede jeg det endnu mere… men gjorde det ikke, for vi havde ingen printer. Men jeg kunne altså ikke lade være med at kigge nærmere på Project Life, og jo mere jeg kiggede jo mere blev jeg overbevist om, at det var en fed måde at dokumentere hverdagen på. Jeg er også lidt træt af mine daglige billeder efter to år i streg, men jeg sætter også pris på, at de sikre, at jeg tager billeder. Enter Project Life… Da K så mente, at jeg ikke skulle bekymre mig om det med printeren, så slog jeg til og købte en ordentlig stak af Echo Parks lommer, og nu er jeg i gang!

Printeren fik vi af Ks forældre i en tidlig julegave, og den kom onsdag eftermiddag, og allerede onsdag aften var jeg i fuld sving med at finde billeder og printe, og printe og printe. Navnet på den her fyr fejler ikke noget: HP Officejet Pro 8000 Enterprise, og overordnet set er den lige i øjet. Den har en lille fejl, som vi ikke var opmærksomme på: Den kan ikke printe borderless. Til gengæld er printkvaliteten flot, så det tager vi og lever uden borderless. Tak for julegaven til svigerforældrene mine.

Mit allerførste PL-spread dækker sidste uge, hvor vi havde så fint besøg fra Sarah, Jacob og Agnes. Jeg biksede længe med det, men det var sjovt, og jeg glæder mig til at fortsætte fremefter.

Ligesom jeg ikke har købt de officielle Project Life lommer, har jeg heller ikke købt et core kit eller andre officielle produkter. I stedet har jeg besluttet at bruge af mit lager (som efterhånden ikke er så stort endda), og det betyder ret sikkert, at jeg får brugt meget af det lager. Jeg finder mange journaling spots mm til udprint på Pinterest, og hvis du skulle være interesseret, så kig her.

Jeg har selv designet “Ugerevyen” i mit tegneprogram, og det er nemt at ændre farve med mere på den. Jeg har også rodet med nogle andre lignende, enkle idéer, selvom jeg bestemt ikke vil kalde mig digital scrapper.

Jeg må også allerede nu konstatere, at jeg ikke kommer til at tage billeder af alle små dele hver gang, for det vil resultere i 15 billeder af hver eneste dobbeltspread, og det er jo uholdbart! Blogposterne vil jo også blive uendeligt længe, og det orker jeg altså ikke. Men denne gang har jeg taget billeder af hver lille del, så hvis du er nysgerrig, kan du se dem alle her.

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , , , . Bookmark the permalink.

7 Responses to Juleblog 7. december aka Project Life #1

 1. Sarah says:

  Hvor ser det bare helt fantastisk flot ud.
  Glæder mig så meget til at se mere.

 2. Eva says:

  Super lækre sider du har fået lavet.

 3. Annette says:

  Fantastisk debut du har fået. Det er rigtig flotte sider du viser i dag. Det var dog en lækker julegave at få – sådan lidt før jul.
  Der er mange med på PL-vognen. Måske kender du lam, hun laver det også så flot !
  http://scrapbookingbylisette.blogspot.dk/ Der er måske ideer at hente.
  God aften til jer.

 4. Anette/Netti says:

  Jeg ved at lisette tager billede af hver siden ikke hver lomme. Kun hvos der er noget hun synes der er “vigtigt”.
  Hvor er dine sider rigtig flotte 🙂

 5. Karina says:

  Dit Project life ser super godt ud.
  Du må have en rigtig god weekend.

 6. lisette says:

  Dejligt at endnu en dansker er begyndt på Pl. Flotte sider og jeg kommer da nok til at stoppe forbi igen.
  Jeg har solgt mine core kit igen for jeg fik dem ikke brugt, kun journaling grid cards, til gengæld er jeg meget glad for Beckys lomme især design A

 7. Jette Worm says:

  Hvor er de super lækker de sider, du har fået lavet.
  Glæde mig til at følge med.
  Tro også på at jeg selv kommer igang i det nye år. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.