Juleblog 6. december 2012

Man har jo lov at være heldig: Da dagslyset endelig tonede frem i morges afslørede det et fint sart drys hvidt puddersukkersne over tagene og terrassen. Jeg ved godt, at det ikke har meget med de danske mængder at gøre, om nogle gange må man nøjes med det, man får. Så jeg fejrede sneen, mens den var her – hvilket var godt, for nu er den borte igen. Send gerne mere sne, hvis du synes, du har noget i overskud.

Jeg har en svensk veninde her i Bonn, og hun mener, at vi får mere sne i morgen; forhåbentlig har hun gode forbindelse, for det ville være fint med julesne og -stemning.

Himlen var også rigtig fin i morges, men det blev desværre ikke ved ret længe, før det grå og våde vejr kom retur. Fra hvad jeg kan se, skal det dog blive fint vejr i week-enden, så det sætter jeg min lid til.

Det er nok ikke undgået nogens opmærksomhed, at jeg har døjet med sygdom siden starten af november. I første omgang smittede jeg ikke K, men nu gik den ikke længere, så jeg har haft selskab hjemme i dag.

Dagens sidste billede er til Sarah og Jacob: K nøjedes med honning i theen og sprang hvidløg og citron over i denne omgang. Han hoster nu stadig ;o)

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , , , . Bookmark the permalink.

5 Responses to Juleblog 6. december 2012

 1. Ditte says:

  Tillykke med sneen, selvom den kun var på visit.
  Her er der SÅ meget sne, det er vidunderligt!
  I dag har solen skinnet fra en skyfri,
  men uf der er koldt derude, men det er ingen klage, blot en konstatering.
  Så hvis jeg kunne sendte jeg dig sne, som i rigtig meget sne…
  Håber I snart kan være helt på toppen, så I kan fejre julen uden hosten og hakken.

 2. Charlie says:

  Jamen stakkels jer to – RIGTIG god bedring. ROM og honning kunne måske også hjælpe lidt – det smager ihvertfald bedre end hvidløg og citron. Her hostes der også fælt – kun Fifty har det rigtig godt – men jeg skal til julefrokost i morgen – så måske det kan drikkes væk. =0)

 3. Anette/Netti says:

  Her er rigeligt med sne! Pt ligger der vel 10 cm på vejene så du kommer bare og tager for dig 🙂
  Rigtig god bedring med K…han ser nu ikke særlig syg ud på billedet. Har du Photoshoppet det? ;D

 4. Sarah says:

  Jeg er ellers lige sluppet af med min tyske forkølelse, der er kun en minimal rest tilbage. Og Agnes er ikke blevet syg endnu, håber hun slipper.
  Men stakkels K, han har nu holdt meget god stand, taget i betragtning at du har hostet så længe. Det sidste fif jeg læste var honning og kanel blandet sammen, så skulle forkølelsen være pist væk på ingen tid ;O) (se det er en rigtig læge der taler).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.