Juleblog 4. december 2012

Jeg kan jo se på danske netaviser, hos mine danske facebookvenner og rundt omkring på de danske blogs, at sneen daler ned over Danmark her i starten af december. Lad os bare sige, at det ikke er det samme vejrfænomen, der gør sig gældende i Bonn. Der kom godt nok hvide fnug ned i går, men de landede bare som våde klatter, og i dag har det været vådt og trist. Så ikke nogen hyggelige jule-sne-billeder fra min side. Men jeg har ikke opgivet endnu – hvem ved, måske kommer der sne i løbet af december. Jeg synes jo, at sne i december er lidt hyggeligt, selvom det virkelig ikke gør noget som helst nemmere.

Inden Sarah, Jacob og Agnes kom til Bonn i sidste uge, nåede jeg at begynde julepyntning, og nu er jeg vist gået lidt i stå. Men heldigvis synes jeg, at det, der er kommet op, er blevet ret fint og hyggeligt. På reposen på vores første sal står der en sort kommode, som sidste år var tyrkis, og her har jeg pyntet med rødt, hvidt og sort.

Egentlig har ikke gjort så meget – jeg har skiftet en krenitskål ud med den lille juleskål, sat et par porcelænsjuletræer, og så er der eukalyptus i vasen. Meget enkelt men det er blevet tilpas julet til mig.

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Juleblog 4. december 2012

 1. Annette says:

  Fin lille opstilling du har lavet. Det ser så hyggeligt ud.
  Her tøede det i formiddags, og gaderne i byen var sjappede og glatte af beskidt smat.
  I eftermiddag kom der så et lille fint lag hvidt overalt og dækkede alt det grimme. Så det ligner et julelandskab lige nu.
  Vi nyder at se på sneen og ikke skulle rydde den væk. Efter at have boet på hjørnegrunde med fortovspligt i 30 år er det jo en glæde i sig selv !!!
  Ha en hyggelig aften.

 2. Anette/Netti says:

  Du må gerne få noget af sneen her..der er alt for meget.
  Hvor ser din juleopstilling hyggelig ud 🙂

 3. Lise says:

  Her har det næsten sneet hele dage, så nu ligger det et godt lag. Skønne juletræer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.