Juleblog 22. december 2012

Det var heldigt, at Mayaernes kalender ikke løb ud, men bare skulle fornyes, så vi er her til at skrive og læse blog igen i dag. I dag har den stået på nogle af de sidste juleforberedelser, da jeg har været til frisør, vi har været ude og købe lidt småting (nøj, hvor var der mange mennesker i Brugsen i Gentofte…) og så har vi haft Liza på besøg til middag og hygge. K og jeg nåede endda at køre en tur ud til vandet, hvilket jo er en fast bestanddel af en tur til DK for mit vedkommende. Når jeg har været ved vandet, så har jeg for alvor været i DK.

Vejret var gråt, men med Josefine fra Pyrus-kalenderne, må jeg sige: “Så er det godt, at gråt det er flot.” Jeg tror aldrig, jeg har været ved vandet uden at nyde det.

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , . Bookmark the permalink.

1 Response to Juleblog 22. december 2012

  1. Anette/Netti says:

    Har du set at i morgen aften på dr1 kommer Love actually. Den skal jeg se 🙂
    Velkommen til Danmark og ja der er skønt ved vandet. Vi bor heldigvis ikke så langt fra Limfjorden, så min trang til at tage til vandet er ikke SÅ enorm, men jeg forstår dig godt 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.