Juleblog 20. december 2012

Lidt i samme spor som i går, må jeg undre mig over, hvorfor man (læs: jeg) altid har 1000 ting, der liiige skal ordnes, inden vi kører til DK på juleferie. Vi kører i morgen, og i dag havde jeg da lige en mandelgave (inkl. den traditionelle pyntede årskasse), et par adventsgaver, nogle værtindegaver, et par julegaver med mere, som skulle købes, laves, pakkes ind mm. Det er da utrolig fjollet, når man ved, at det bliver jul hvert år (med mindre jorden går under i morgen, hvilket vil være utrolig ubelejligt, fordi jeg har brugt så meget krudt på gaver i dag)? Nå, ikke mere brok – jeg er nået i mål med alle tingene, og nu mangler jeg bare at pakke tøjet sammen, og så er jeg klar til, at vi kører nordpå i morgen.

Da jeg var hos Helene den 10. december, havde jeg en lille ting med til hende, som tak fordi jeg måtte komme. Helene og hendes mand blev forældre til Maximilian i juli, og derfor lavede jeg et lille ophæng med et billede af Max. Så har de lidt fra hans første jul. Ophænget er sådan set ganske enkelt, og bare pyntet med en lille smule sager, da det ikke nødvendigvis er alle, der er lige vilde med masser af glimmer og bling (forstå det, hvem der kan).

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Juleblog 20. december 2012

 1. Anette/Netti says:

  Hvor er det smukt lavet og sikke en god idé. Nu vil de da helt sikkert have eet hvert år 🙂
  Rigtig god tur til Danmark…og husk et billede af juletræet 🙂
  Forresten så viser de vidst Love Actually på Kanal 4 her i weekenden..den skal jeg da se når du nu siger at den er så god 🙂

 2. Sarah says:

  Ihh kan se der da lige er en ting til du skal nå at lave inden du skal til DK ;O) Agnes vil nemlig gerne have sådan et fint træ :p Men ellers må moderen jo i gang.
  Rigtig god tur til DK – vi glæder os til at se jer!

 3. En rigtig god ide – et enkelt men fint juletræ. God tur til Danmark og rigtig god jul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.