Juleblog 19. december 2012

Da min mor og jeg var til frokost hos Hannelie fredag i sidste uge, lavede jeg en hurtig værtindegave. Jeg havde i november bestilt nogle ting hos H&M Home, og jeg havde i den anledning bestilt et juleviskestykke og nogle juleservietter med netop med Hannelie i tankerne. For at gøre dem til en fin lille gave pakkede jeg dem sammen med nogle røde stearinlys i celofan og pyntede med en tag lavet med diverse sager fra Papertrey Ink. Det er sådan set en fornøjelse, når en lille værtindegave ikke behøver være mere kompliceret end som så.

Selvom det ikke var en kompliceret ting at lave, sad jeg alligevel lige før vi skulle af sted og lavede den… Man burde have nogle på lager, så man ikke skal sidde og lave dem klar i sidste time… Gør du det samme, eller er du tjekket og har tingene klar i god tid?

Selve snefnugstaggen er liftet fra Betsy Veldman (tror jeg, det var), og det var ret hyggeligt at køre af sted med en gave med bjælde på.

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Juleblog 19. december 2012

 1. Anette/Netti says:

  Hvor er den bare flot!! Og jeg må indrømme at jeg også er med i “man burde” klubben, for jeg får altid lavet det i sidste øjeblik 🙂
  Fortsat god 19. december 🙂

 2. Sarah says:

  Elsker bjælden! Og gaven er så fint.
  Ja jeg er typen der pakker gaver ind når vi faktisk skulle være gået og skriver kortet ude i bilen inden vi går ind til festen. Mon man nogensinde lærer det ;O)

 3. Det var en rigtig god gave og sikke flot du pyntede den. De fleste gange har jeg “noget” liggende, som er klar til en værtindegave, men selvfølgelig har jeg da også prøvet at man i sidste øjeblik lige skal finde noget at have med. Du må have en rigtig god dag.

 4. Annette says:

  For det første er det er dejlig gave, og så er indpakningen bare så flot.
  Din tag er virkelig sød og bjælden gør jo sit. Herligt.
  Jeg ville jo gerne kunne skrive, at jeg er den tjekkede type….men desværre.
  Til gengæld har jeg vilde planer om at blive tjekket engang…haha. For jeg har tit manglet et kort eller en tag til en gave – 2 min før vi skal ud af døren.
  Til dem der ved, at jeg laver kort…så er det nogen gange pinligt, at komme med en købe-lap. Jeg har f.eks sjældent et kort ved, når jeg afleverer OSH-kort til Charlie…
  Hun får et stk. kulørt karton med tekst på. Hvor dumt er det lige ?
  Så jeg har planer om at oparbejde et lager……..til eget brug. Engang efter jul…

  God decemberaften.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.