Juleblog 16. december 2012

Så nåede vi frem til 3. søndag i advent, og igen i dag måtte vi have gang i Skype for at afholde vores traditionelle adventssøndags-ritual. Lone var godt nok her i Bonn, men Finn var hjemme i DK. Endnu en gang var det en rigtig fin lille session. Både K og jeg fik vintage-gaver af Finn. K fik en fin samling af “babuska-dukker”, som forestiller russiske / sovjetiske statsledere samt en lille hånddrevet spilledåse – altså to gaver med et klart tema ;o) Selv fik jeg to pingviner, som Finn havde lavet i sløjd i 7. klasse. Og lad os bare sige, at jeg var vildt imponeret. Formsproget minder om Kaj Bojesen eller Kristian Vedel, men mine to pingviner vil få en helt helt særlig plads her hos os.

Det er noget specielt med hjemmelavede gaver, men jeg synes nu alligevel at de her små træfugle tager prisen for gennemført lækkerhed. Tænk, at min far var 13-14 år, da han lavede dem…

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Juleblog 16. december 2012

  1. Sarah says:

    Uh en lækker gave. De er da bare super super fine. Jeg vil da slet ikke tænke på hvordan det så ud det jeg lavede i sløjd.
    Hav en rigtig god uge.

  2. Anette/Netti says:

    Wow hvor er de lækre. Jeg kan godt forstå at du er glad for dem 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.