Juleblog 15. december 2012

K har været til en farvelmiddag for en kollega her til aften, og når katten er ude spiller musene på bordet. Musene var i dette tilfælde mig mor og jeg, og vi hyggede os med at spise en dejlig middag, og så flytte ind i sofaerne. Her satte vi Love Actually i pc’en, så den og spiste ris a la mande samtidig. Det er altså überjulet. Og man skal se Love Actually til jul; det er simpelthen bare en vidunderlig film, om kærlighed mellem mennesker på alle mulige og umulige måder. Skulle du endnu ikke have set Love Actually, så løb ud og lej den og se den i morgen, det er ganske enkelt vidunderligt

Det her er muligvis min ynglingsscene i filmen – særligt der hvor den stakkelse plagede mand siger “Enough… Enough now.” Det er rørende og vidunderligt og tårene presser sig på. Har du monstro en ynglingsjulefilm, som du vil anbefale, at jeg ser, om jeg kan finde?

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Juleblog 15. december 2012

 1. Charlie says:

  Jeg er HELT enig med dig – den er jeg også vild med. Mit hjerte krymper f.eks. når konen har fundet et smukt smykke i sin mands jakke (tror jeg det var) og selv får en CD i julegave og så kan jeg slet ikke stå for den lille fyr der er forelsket i den også unge sangerinde. Her har vi også haft mor/datter eftermiddag – fordi vi har bagt småkager og lavet kagehus med barnebarnet. =0) Hils MOAR.

 2. Anette/Netti says:

  Den film har jeg aldrig set, men til gengæld er det ikke jul her uden En Juleromance med Olivia Newton-John. Ja jeg er faktisk så glad for den, så da jeg fandt den på DVD på nettet til 29 kr..skyndte jeg mig at købe den 🙂

  Fortsat god weekend til dig 🙂

 3. Ditte says:

  Åh ja, “Love Actually” er også et must her, men kan nu også gå i juli måned 😉
  Jeg elsker scenen med Hugh Grant, the Prime Minister himself, der danser rundt I Downing Street.
  Du SKAL se “The Holiday” med Cameron Diaz og Jude Law, samt Kate Winslet og Jack Black eller “Polarekspressen”, så er julen reddet nok en gang.
  Dejlig 3. søndag i advent til dig 😉

 4. Annette says:

  Ja, det er en dejlig film.
  Og ingen jul uden En Juleromance eller Falling in love, som også altid begge sendes i december..(.http://en.wikipedia.org/wiki/Falling_in_Love_%281984_film%29)
  Det er hyggefilm. Man behøver ikke være bange for slutningen, og kender dem alle så godt at man nok kan nå at sætte kaffe over ind i mellem.
  Og så får man lige skyllet tårekanalerne igennem …hihi.

  god 3. søndag i advent.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.