Juleblog 14. december 2012

Det er første dag, jeg har været så tæt på deadline, men jeg når at få skrevet bloggen inden midnat. Pyha! I dag har min mor og jeg været til frokost hos Hannelie, hvilket var superhyggeligt. Det var dejligt, at min mor mødte min omgangskreds her i Bonn. Nu har hun da mulighed for at sætte ansigt på nogle af de navne, jeg nævner ofte.

Da vi holdt 2. søndag i advent over skype i søndags, fik min mor årets hjemmelavede krans (det synes som om hun minimum får en om året.). Jeg havde fundet en idé, hvor man brugte stjerner der fik nogle buk og dermed på mere tredimensionelle, som jeg omsatte til denne krans:

Kransen er lavet i papirer fra SEI fra et par år siden, og nogle af papirerne er belagt med noget meget skinnende “plastik” mens andre har en fin guldeffekt. Alt i alt gav det meget liv og spil til kransen. Så selvom jeg var i tvivl undervejs, så endte jeg med at synes, at det var en fin julet sag. Og stjerner er altså en af mine favoritformer.

Håber I får en dejlig juleweek-end. Er der mon nogen planer?

 

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Juleblog 14. december 2012

 1. Anette/Netti says:

  Hvor er den krans da helt vidunderlig!! Farverne er SÅ fine. Mine planer for weekenden er bla at få lavet de sidste mange julekort 🙂

  Rigtig god weekend til dig 🙂

 2. Annette says:

  Jeg har også set den krans, og drømmer om en dag at få den lavet…som så mange andre ting !
  Dit eksemplar er virkelig smukt i det skønne papir.

  Mine weekendplaner består af en 16 års fødselsdag i dag – og måske juletræsjagt i morgen. Så så er der det løse ind imellem….

  God 15 dec. Godt du nåede at komme med i aftes. Vi er jo mange der endnu holder ved..

 3. Det var dog en utrolig smuk krans. De stjerner er super flotte – hvor har du fundet dem?? Jeg beundrer alle jer, der blogger hver dag, mne må også sige, at jeg glæder mig oiver at følge jer på bloggen. Rigtig god weekend.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.