Juleblog 12. december 2012

I dag har en ret talmagisk dato, og jeg har da også kunnet se på Facebook og netaviser med mere, at ganske mange mennesker har benyttet lejligheden til at tage billeder den 12.12.12. klokken 12.12. Det er sådan set en ret sjov idé, men selv tog jeg ikke billeder på det tidspunkt, for jeg var ved at forlade et hyggeligt selskab, hvor vi havde spist brunch og spillet Mahjong. Så dagens post må for mit vedkommende byde på noget andet end et billede fra 12.12.12. 12.12. Da vi var inviteret til brunch i forbindelse med vores normale Mahjong-spil tænkte jeg, at jeg ville have en lille værtindegave med til Maita, som bød på brunchen.

Jeg ved, at Maita er ret vild med (dansk) design, så derfor besluttede jeg mig for noget enkelt men fint julepynt, nemlig flettede stjerner, som jeg dekorerede med en perle på hver side, og derefter trak på sølvtråd.

Stjernerne puttede jeg i en cellofanposer, som jeg pyntede med hvidt bomuldsbånd og en tag dekoreret med die-cuts fra Papertrey Ink In the Meadow og en tekst fra Love Lives Here: Holidays. Træet er udstanset i vellum, som derefter er dekoreret med groft glimmer hele vejen rundt langs træets omrids.

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Juleblog 12. december 2012

  1. Karina says:

    Oj, hvor er det en fin værtinde gave!!!!! Jeg ville i hvert tilfælde blive glad for at modtage den!

  2. Anette/Netti says:

    Åh så fint. Den blev hun da helt sikkert megaglad for! 🙂

  3. En super fin gave. Juletræet ser fantastisk ud. Jeg trort at jeg skal prøve at standse noget ud i vellum – det har jeg aldrig prøvet før.Tænk så mange gode ideer man får fra scrappere rundt omkrinrg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.