Juleblog 11. december 2012

Jeg har jo allerede fortalt om min fine pakkekalender fra Louise, men i dag kommer en af gaverne på bloggen. Alle gaverne har været super hyggelige, julede og dejlige men i søndags tog Louise alligevel røven på mig! Da jeg åbnede gaven kunne jeg ikke lade være med at pive af begejstring, for Louise havde kigget i min jule-folder på Pinterest, og der havde hun fundet disse træer. Jeg er så betaget af idéen, at jeg har pinnet dem indtil flere gange. Men jeg havde til gengæld ikke gjort anskrig til at lave dem, for jeg kunne ikke lige gennemskue hvor jeg skulle finde drivtømmer eller lignende at stille dem på. Men søndagens pakke ændrede mit julehjem, for se hvad Louise havde lavet til mig:

I pakken var der simpelthen tre perfekte træer i mine farver: mørk og lys grå samt hvid og så var der et stykke fint bark samt tre søm. At sige at jeg var glad for gaven, vil altså være at underdrive. Jeg var henrykt!

Da jeg havde sømmet det ene træ i, måtte jeg konstatere, at barken ikke var så vild med hammeriet, så jeg limede de to andre fast i stedet. Og så hjalp K med at nappe hovederne af sømmene, så jeg kunne lime dem ovenpå, så alle tre træers fødder blev ens. Nu står de her søde træer i min kæmpe-sættekasse i spisestuen, og jeg er en glad juletræsejer.

Tusind tak, Lus!

 

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Juleblog 11. december 2012

  1. Charlie says:

    Hvor Er de fine – kan godt forstå du blev superglad. Knus

  2. Anette/Netti says:

    Hvor er de smukke. Det var da en god idé Louise fik der 🙂

    Fortsat god uge til dig 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.