Juleblog 1. december 2012

Nu er det december! Og i Bonn er julemåneden startet med en smuk morgen med en lys blå himmel plettet med ganske små lyserøde skyer og frost på tagene. Sådan måtte december egentlig gerne fortsætte for min skyld. Jeg kan godt lide, når det er koldt til jul; det er som om kulden skynder lidt på julestemningen. I efterhånden ganske mange år har Louise og jeg udvekslet pakkekalendre, så den ene har fået det ene år, den anden det næste år. Jeg tror måske, at vi er blevet enige om, at det i år er sidste gang, fordi Louise nu har to små, der med tiden også skal have pakkekalender. Det har været rigtig hyggeligt at lave og få pakkekalendre, og jeg er så heldig at være den, der får den sidste (Louise fik den første, så det passer så fint).

Min pakkekalender står i spisestuen, hvor jeg kan se den og glæde mig til hver pakke. Louise havde anbefalet, at jeg startede med den store pakke på toppen, og det gjorde jeg. I pakken var der noget virkelig fint mos, som nærmest lignede pudemod. Det er altså en god gave for sådan en bybo som mig, der ikke lige kan gå ud og finde mos til mine juledekorationer. Og så vidner gaven faktisk også om, hvor godt Louise kender mig, og det er altså hyggeligt! Tak for pakkekalenderen og for mosset, Lus.

Får du pakkekalender? Eller har du givet en i år i stedet?

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Juleblog 1. december 2012

 1. Dorit says:

  Jeg har lavet 4: en til hver af mine døtre med en pakke til hver dag, + adventspakker til lø/sø til min kollega og så en til en scrappige, der også får pakker lø/sø + en til juleaften. Rigtig hyglig tradition.

 2. Annette says:

  Ja, det er dejligt med pakkekalendere. Både at give og få.
  Min søsters og mine kalendere er sjove at lave, og jagten på billige scrapting til årets kalender, plejer at starte på convention i foråret.
  Dejligt med en søster der også scrapper. Men det bliver mere og mere svært at finde nye, sjove, ukendte ting – som hun ikke har – eller kender.
  I år har vi lavet ønskesedler for 1. gang. Og jeg fik hvide fjer i dag, som jeg har ønsket mig. Så foreløbig går det fint. LOL.

 3. Heidi says:

  Jaaaa julekalender 🙂 der er ingen her i huset i år. Har heller ikke givet. Plejer at udveksle adventsgaver med Henriette, men vi har aftalt at give hinanden et online artsy kursus i stedet for 🙂

 4. Karina says:

  Hvor hyggeligt.
  Jeg er den glade giver af en advendtkalender til min søster.
  God 1. december!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.