Juleklokker og kortworkshop

Jeg har købt et af PTI’s 2011 julestempelsæt: Bells and Boughs, og det er et herligt sæt stempler og dies. Her har jeg mixet med nogle gamle papirer fra Scenic Route samt en tekst fra et af årets stempelsæt: Snowflake Flurries.

For at give kristtjørnbladene lidt ekstra har jeg pyntet dem med fint glimmer. Nogle gange skal der ikke så meget til.

Kortet var desuden et af fire mine kursister lavede på mine julekortsworkshop tirsdag i denne uge. Det er simpelthen så hyggeligt at få lov at dele sin hobby med andre; det nyder jeg hver gang.

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Juleklokker og kortworkshop

  1. Det er rigtig fint – enkelt men alligevel med det hele. Jeg er helt enig i, at det at kunne give sin glæde ved en hobby videre til andre er noget helt fantastisk. Jeg har selv prøvet det med kreative dage i kiken og det erbestemt noget, som man også selv får meget glæde af.

  2. charlie says:

    Such clever ladies – and it is obvious that you all had fun. Thanks for sharing. =0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.